Ajutor

Cum cumpar

Folosind meniul din stanga, order navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste cerintelor dumneavoastra, apasati pe butonul: ADAUGA in COS

Din pagina cosului unde veti fi directionat, trebuie sa completati formularul de comanda.

In pagina cosului de cumparaturi veti putea revedea in tabel lista produselor selectate de dumneavoastra, veti putea actualiza cantitatea sau veti putea sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate.

Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Inapoi in magazin".

Imediat dupa trimiterea comenzii veti primi un e-mail automat cu detalii complete despre comanda si despre modalitatile de livrare si plata.

Cosul de cumparaturi poate fi accesat prin click pe link-ul "[arata cosul]" in partea dreapta-sus din toate paginile site-ului.

Datele de livrare

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie doar sa completati datele in formularul din box-ul "Inregistreaza-te".

b. Daca sunteti deja client, introduceti e-mailul si parola in boxul de “Autentificare” si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".

Modalitatea de livrare si plata

Plata se va face prin sistem ramburs in momentul in care veti primi coletul, indiferent de optiunea de livrare aleasa.

Optiunea de livrare poate fi prin Posta Romana sau prin FanCurier. Accesati unul dintre linkuri pentru detalii suplimentare despre optiunea de livrare.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior, acestea se vor completa automat pentru a finaliza mai rapid cumparaturile!

Joomla SEF URLs by Artio
Booklet - Carte scolara, ghiduri practice, memoratoare, pliante